bet365

Uppgifter: Teun Koopmeiners på Chelseas radar

Uppgifter: Teun Koopmeiners på Chelseas radar

Teun Koopmeiners har slagit igenom i Atalanta och kopplas ihop med några av Europas största klubbar. Nu sägs Chelsea vilja hämta in holländaren tillsammans med andra stora Premier League-klubbar.

Efter att ha anslutit från AZ Alkmaar till Atalanta under sommaren 2021 har Teun Koopmeiners utvecklats till en av de spelare som gör flest poäng i klubben. Med elva mål och tre assist på 27 matcher i Serie A har mittfältaren dragit blickarna till sig och under våren har ryktena avlöst varandra med Juventus i förarsätet. Nu kopplats spelaren ihop med en flytt till de brittiska öarna.

Enligt italienska SportMediaset ska Chelsea nu ha tagit upp kampen för att hämta in spelaren till nästa säsong. Förutom The Blues ska det även finnas intresse från Liverpool och Manchester United men hur intensivt intresset är sägs vara oklart. Samtidigt har Koopmeiners varit öppen med att han vill få till en flytt till sommaren.

En prislapp för att hämta in Koopmeiners sägs ligga på 60 miljoner euro för spelaren vars kontrakt med Atalanta sträcker sig till och med sommaren 2027.

SE ÄVEN: Premier League-giganterna intresserade av Hugo Larsson

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply