Uppgifter: Taarabt nära Benfica

Efter sex jobbiga år har Adel Taarabt äntligen fått lämna QPR, och enligt uppgifter från Daily Mail är han snart klar för Benfica.

Adel Tarrabt kom till Queens Park Rangers från Tottenham 2010 och i några säsonger var han en av QPR:s största stjärnor. Det är dock under de senaste två säsongerna det har gått utför för marockanen.

Två utlåningar och ett misslyckat år

Eftersom QPR spelade i Championship säsongen 2013/14 så lånades Taarabt ut till Fulham som då spelade i Premier League. Tanken var att stanna hela säsongen, men eftersom han inte fick spela så många matcher under det första halvåret gjorde att han kallades tillbaka för att sedan lånas ut igen, den här gången till Milan.

Milan-sejouren blev mer lyckad för 26-åringen.  Han fick mer speltid och gjorde även några mål. När säsongen och lånet var slut ryktades det en del om att Milan ville köpa loss Taarabt, men det blev aldrig av.

Den här säsongen har präglats av skador och dessutom en del bråk mellan mittfältaren och klubben vilket gjort att man inte sett mycket av Adel Taarabt.

Uppges skriva på för Benfica

När ett lag åker ur Premier League brukar klubben bryta kontrakten med en del spelare. QPR var inget undantag och Taarabt var en av spelarna som släpptes. Nu kan marockanen äntligen kanske få lite speltid igen, och det ser ut som det blir i Portugal han får det. Enligt Daily Mail uppges mittfältaren skriva på SL Benfica under de kommande dagarna.

Om Adel Taarabt lyckas komma upp i den nivån han var i Queens Park Rangers en gång i tiden så kan det bli otroligt roligt att se honom spela fotboll. Det återstår dock att se om det blir Benfica eller om det kanske blir någon annan klubb.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply