Uppgifter: Spurs-tränaren lämnar i sommar

bet365

Ikväll klockan 21.00 tar Tottenham emot Sunderland på White Hart Lane. En match som har mycket stor betydelse för båda lagen då hemmalaget Spurs fajtas för topplaceringarna, medan Sunderland kämpar för nytt kontrakt.

Men inte var det de två respektive lagens tabellplaceringar försnacket inför matchen handlade om. Utan enligt SkySports står det nu klart att Tottenhams tränare Tim Sherwood kommer att lämna London-laget i sommar.

– Jag kan inte säga mycket just nu. Vad jag kan säga ikväll är ”business as usual”. Jag förbereder det här laget för att vinna en fotbollsmatch för klubbens bästa och de 35 000 Spurtsfans som kommer för att se matchen. Jag kommer att prata vid ett senare tillfälle, sade Sherwood till samma tv-kanal,

Efter att André Villas-Boas fick sparken fick alltså Sherwood chansen och skrev på ett 18-månaderskontrakt.

Men efter uteblivna resultat tyder det bara mer och mer på att han får lämna, och kanske blir det redan i sommmar. En ersättare som pekats ut är Louis van Gaal.

Tottenham reagerade dock på dessa uppgifter från SkySports och skrev därför det här uttalandet:

”Styrelsen kommer att sätta sig ner med Tom Sherwood i slutet av säsongen för att utvärdera hur saker och ting har gått. Allting annat är spekulation i det här skedet”

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply