Llorente frälste Juventus

Livorno var nära att chocka Juventus i den första minuten. Nära skjuter dock ingen hare, och Emegharas skott gick rakt på Buffon. Efter detta så kom Juventus igång. Laget har kritiserats för deras bedrövligt dåliga bollinnehav den senaste tiden. Något man märkt att Conte har jobbat med. I dagens möte överdrevs bolltrillandet rejält.

Det kraftiga spelövertaget förvaltades till slut till två mål. Båda gjordes av Fernando Llorente, och båda hade sin glans. På det första målet höll spanjoren undan och vände om en spelare. Sen avslutade han kraftfullt i det närmsta krysset. Det andra målet var ett klassiskt Llorente-mål. Pirlo hittar spanjorens panna och avslutet letade sig sakta men säkert in i mål.

Juventus lugnade ner tempot lite i andra. Man gav Livorno en chans att hitta ett spel, men bortalaget verkade inte särskilt sugna. Matchtempot blev därmed rätt långsamt och tråkigt. Något som endast gynnade Juventus i ledningen. Redan med 20 minuter kvar, så hade man känslan av att lagen letade efter en slutsignal. När den väl kom så var det fortfarande 2-0 som stod på resultatstavlan.