Uppgifter: Sergio Romero vill lämna Manchester United

Uppgifter- Sergio Romero vill lämna Manchester United

United kan tappa Romero i vinter

30-åringen vill lämna efter brist på speltid. Nu letar han efter en ny klubb att ansluta till innan Argentinas landslagstrupp tas ut till VM 2018.

Sommaren 2015 anslöt Sergio Romero från Sampdoria till Manchester United. Argentinaren anslöt då som andramålvakt hos The Red Devils. Trots att 30-åringen var medveten om att han skulle få sparsamt med speltid anslöt han till Old Trafford. Det har endast blivit cupspel för målvakten då David De Gea visat en fin form under de senaste åren och nu kan Romero vara på väg att lämna klubben.

Det är Daily Mail som kommer med uppgifter om att Sergio Romero vill flytta. Anledningen ska vara brist på speltid. Detta i samband med att spelaren riskerar att inte komma med i Argentinas VM-trupp nästa sommar. Det mesta tyder på att Romero blir utlånad under vårsäsongen. Detta då han sitter på ett kontrakt till och med sommaren 2021.

Uppgifter- Sergio Romero vill lämna Manchester United

Kaos efter Manchester-derbyt

Allt började med en verbal diskussion mellan José Mourinho och Citys målvakt Ederson utanför omklädningsrummet men efter det eskalerade situationen. Enligt The Guardian sågs Mikael Arteta blodig i ansiktet och han ska ha fått en smäll så att ögonbrynet sprack. Polisen fick ingripa och lugna ner situationen vilket gjorde att man kunde avsluta bråket.

En annan person som både var involverad på planen och i bråket var Manchester United-spelaren Romelu Lukaku som ska ha varit en av dem som drev på bråket mest.

SE ÄVEN: Manchester United löner och kontrakt 2017/2018

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply