Kaoset efter Manchester-derbyt

I helgens toppmöte mellan Manchester United och Manchester City slutade matchen 1-2 till City på Old Trafford. Detta betyder att City leder ligan med elva poäng och man har vunnit 14 raka ligamatcher vilket gör att man tangerar Chelseas rekord från förra säsongen. Men den största snackisen efter matchen handlade om händelserna i spelargången.

Allt började med en verbal diskussion mellan José Mourinho och Citys målvakt Ederson utanför omklädningsrummet men efter det eskalerade situationen. Enligt The Guardian sågs Mikael Arteta blodig i ansiktet och han ska ha fått en smäll så att ögonbrynet sprack. Polisen fick ingripa och lugna ner situationen vilket gjorde att man kunde avsluta bråket.

En annan person som både var involverad på planen och i bråket var Manchester United-spelaren Romelu Lukaku som ska ha varit en av dem som drev på bråket mest.

Kaoset efter Manchester-derbyt

Manchester City ser väldigt starka ut i år och Pep Guardiola har verkligen fått ordning på sitt lag och man undrar verkligen om det är något lag som kan stoppa dom från Premier League-titeln.

SE ÄVEN: Manchester United löner 2017/2018

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply