Mourinho i akut möte med Mkhitaryan

bet365

Mourinho i akut möte med Mkhitaryan

Mkhitaryan med en fot utanför United

Armeniern som inte spelat en match sedan den 5 november kan vara på väg att lämna. Nu har Jose Mourinho haft ett möte med Mkhitaryan som kommer att närmare en flytt från Old Trafford.

Henrikh Mkhitaryan var en jagad spelare under sin tid i Borussia Dortmund. Tillslut blev det en flytt till Manchester United men under det senaste året har det inte varit lätt för spelaren. Mittfältaren har inte haft någon vidare bra relation med Jose Mourinho och vid flera tillfällen har det pratats om en flytt från Old Trafford. Nu späs ryktena på ännu mer och nu rapporterar brittisk media att spelaren kan komma att lämna klubben inom en månad.

Det är brittiska TMW som under tisdagen kommer med uppgifter om att spelaren haft ett möte med Mourinho om framtiden. 28-åringen sägs inte vara speciellt intresserad av att fortsätta hos The Red Devils om och nu pekar det mesta mot att det blir en flytt. Mötet med tränaren ska ha varit ett akut möte för att lösa spelarens framtid.

Mourinho i akut möte med Mkhitaryan

Skulle en flytt bli av finns det flertalet lag som är intresserade av spelarens tjänster. Det är framför allt Borussia Dortmund som visat intresse för Mkhitaryan men även Inter ska ha kontaktat United för att höra sig för om spelarens tjänster.

Mkhitaryans kontrakt med United går ut sommaren 2020.

På måndagsförmiddagen lottades Manchester United mot Sevilla i Champions Leagues åttondelsfinaler.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply