Uppgifter: Renato Sanches ansluter till AC Milan

Uppgifter: Renato Sanches ansluter till AC Milan

Milan fortsätter jaga förstärkningar

Enligt fransk press är Renato Sanches klar för att lämna Bayern München och skriva på för AC Milan.

Renato Sanches har inte haft ett lätt år. Han gick från att vinna den portugisiska ligan med Benfica samt EM med Portugal till att få väldigt sparsamt med speltid i Bayern München. Mittfältaren köptes in till den tyska storklubben för drygt 35 miljoner euro men lyckades inte så sig in i Carlo Ancelottis lagbygge. Nu sägs han vara klar för att lämna Allianz Arena och istället spela sin fotboll i hårdsatsande AC Milan den kommande säsongen.

Det är franska L’Equipe som kommer med uppgifterna om att Sanches kommer lånas ut från Bayern München till San Siro-klubben med en obligatorisk köpoption. Milan kommer betala 10 miljoner euro för lånet och därefter 30 miljoner euro när man köper loss honom inom en tidsperiod på 2-3 år.

SE ÄVEN: Bayern München lönelista 2017

Uppgifter: Renato Sanches ansluter till AC Milan

Stort intresse i Serie A

Flytten till den svartröda klubben ska enligt L’Equipe vara klar men då inget blivit officiellt än fortsätter flertalet andra klubbar att försöka köpa loss 19-åringen. Tidigare har både Inter och Juventus visat intresse för Sanches men tillslut ska beslutet ha blivit en flytt till Milan.

MISSA INTE: AIK – Braga på TV i Europa League – all info här!

Milan i möte om Radamel Falcao

Det är dock inte bara Sanches som finns på den italienska storklubbens radar. Anfallaren Carlos Bacca kommer inte fortsätta spela sin fotboll för Milan den kommande säsongen och istället riktar klubben ögonen mot landsmannen Radamel FalcaoAS Monaco. Enligt både italiensk och fransk media ska spelarens agent Jorge Mendes varit i möte med Milan angående en flytt för anfallaren. Vad som händer i denna veva är dock oklart.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply