Barcelona övertygade att värva Coutinho

Barcelona fortsätter jaga Coutinho

Enligt både brittiska och spanska medier ska Barcelona vara övertygade om att man kan värva Coutinho. En värvning som ska göra så Neymar inte lämnar klubben i sommar.

Att Barcelona vill värva Coutinho är ingen nyhet samtidigt som Liverpool inte är intresserade att sälja sin storstjärna. Spelaren själv sägs vara villig att lämna Anfield för spel på Camp Nou men då The Reds inte planerar att sälja Coutinho ser det svårt ut för spanjorerna att få till en affär.

Det ska dock inte vara omöjligt att få till en övergång och enligt både spanska och engelska medier ska Barcelona vara övertygade om att man kan värva Coutinho i sommar. Den katalanska radiokanalen RAC1 tar även det hela så långt som att man är överens med spelaren om de personliga kraven men att man först måste övertyga Liverpools klubbledning om en försäljning.

Barcelona övertygade att värva Coutinho

Barcelona ska vara beredda att betala upp emot 100 miljoner euro för spelaren och det är inte bara en värvning av Coutinho som står på spel. Diario AS kommer nämligen med uppgifter om att Barcelona vill värva Coutinho för att övertyga Neymar att inte lämna för spel i Paris Saint-Germain i sommar. Tillsammans med Paulinho ska Coutinho vara de två spelare som Barcelonas klubbledning ska locka med.

Coutinho sitter på ett femårskontrakt med Liverpool och förlängde så sent som i januari månad med Merseyside-klubben.

MISSA INTE: AIK – Sporting Braga i Europa League

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply