Uppgifter: Real Madrid vill värva Neymar – dubblar gamla prislappen

Neymar kan lämna PSG – för 400 miljoner euro

Brasilianaren som lämnade FC Barcelona för spel i Paris Saint-Germain sommaren 2017 finns på Real Madrids radar. Den spanska huvudstadsklubben sägs vara beredda att betala cirka dubbelt så mycket som PSG gjorde.

Priserna i fotbollsvärlden har skjutit i höjden under de senaste säsongerna. Världens dyraste fotbollsspelare är för närvarande Neymar som kostade 222 miljoner euro. Allt fler övergångar börjar nära sig denna summa men nu kan Neymar slå nytt rekord, detta om han lämnar PSG i sommar.

Enligt den Madridbaserade tidningen MARCA vill Real Madrid nämligen tömma bankvalvet för att få till en övergång för Neymar. Den spanska huvudstadsklubben har inte gjort någon storvärvning under de senaste åren och sägs nu kunna betala otroliga 400 miljoner euro för spelarens tjänster. Trots att att PSG varit klara med att man inte vill sälja sin superstjärna kommer spanjorerna försöka övertala fransmännen om en övergång. Detta genom att dubbla den prislapp som spelaren gick för sommaren 2017.

Uppgifter- Real Madrid vill värva Neymar - dubblar gamla prislappen

 

Dåliga formen oroar

Sen 2014 har Real Madrid bland annat vunnit Champions League vid två tillfällen samt La Liga 2016/2017. Denna säsong har man dock inlett med kräftgång och ligger på fjärde plats i La Liga. Man har hela 17 poäng upp till Barcelona som leder och i Champions League ställs man mot, just det, Paris Saint-Germain. Den dåliga formen har gjort att klubbledningen nu vill slå till med en riktig storvärvning, något som kort att man återigen tagit upp intresset för Neymar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply