Eden Hazard bekräftar – stannar i Chelsea

Eden Hazard bekräftar - stannar i Chelsea

Eden Hazard tvärvänder om framtiden

Belgaren som sades vara överens med Real Madrid om ett kontrakt uttalar sig nu om framtiden. Han själv ska dock inte ha några planer på att lämna Stamford Bridge.

I detta nu pågår det flera transfercirkusar. Speciellt i Premier League där bland annat Alexis Sanchez, Mesut Özil, Eden Hazard och David De Gea ryktas byta klubb inom ett halvår. Under senare tid är det framför allt Eden Hazard som det pratats mest om. Belgaren sades så sent som igår vara överens med Real Madrid om ett kontrakt men det hela verkar nu tagit en tvärvändning. Spelaren själv har nämligen uttalat sig om situationen och ska vara fast besluten om att han förlänger med Chelsea.

Tillsammans med målvakten Thibaut Courtois jagas Hazard av Zinedine Zidane men de båda belgiska landslagsspelarna är inte speciellt intresserade av att förlänga. Efter NBA-matchen mellan Philadelphia 76ers och Boston Celtics i London på torsdagskvällen avslöjade Hazard att han kommer förlänga med Chelsea.

Eden Hazard bekräftar - stannar i Chelsea

– Jag kommer att förlänga. Jag tror det blir Thibaut (Courtois) först, sen kommer jag skriva på ett nytt kontrakt, säger Hazard till The Mirror.

Hazard sitter för närvarande på ett kontrakt med Chelsea till och med sommaren 2020. Denna säsong har det blivit sex mål och två assist i Premier League.

Thibaut Courtois kontrakt med klubben går ut sommaren 2019.

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply