Uppgifter: Real Madrid backar om Jovic-affär

Uppgifter: Real Madrid backar om Jovic-affär

Ingen Jovic till Real Madrid?

Anfallaren som såg ut att vara klar för Real Madrid ser nu ut att få en annan destination till sommaren.

Luka Jovic har under säsongen varit utlånad från Benfica till Eintracht Frankfurt. Serben har gjort succé när tyskarna tog sig till semifinal i Europa League och flera av de största lagen i Europa har fått upp ögonen för anfallaren. Det har främst pratats om en flytt till Real Madrid under sommaren och under ett par veckor har det sagts att affären ska vara så gott som klar.

Under onsdagsmorgonen kommer dock nya uppgifter om Luka Jovic och spelarens eventuella flytt i sommar. Detta genom tv-programmet ‘Jugones’ i Spanien. Real Madrid, som tidigare ska ha varit beredda att betala 60 miljoner euro, ska nämligen ha dragit sig ut en värvning av Jovic. Anledningen sägs vara att Jovics nuvarande klubb sägs nu kräva 100 miljoner euro för att släppa 23-åringen i sommar.

SE ÄVEN: Officiellt: Omtalade mittfältaren förlänger med Real Madrid

Barcelona i pole position

Efter att Real Madrid ska ha dragit sig ur förhandlingarna sägs nu istället FC Barcelona vara det lag som ligger närmst spelarens underskrift. De regerande La Liga-mästarna är på jakt efter en långsiktig ersättare till Luis Suarez och nu har man fäst blickarna på Luka Jovic. Det är dock oklart om Barca är beredda att betala de 100 miljoner euro som Frankfurt kräver. Speciellt efter att man med största sannolikhet kommer köpa loss Antoine Griezmann i sommar från Atlético Madrid.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply