Uppgifter: Griezmann överens med FC Barcelona

Uppgifter: Griezmann överens med FC Barcelona

Griezmann till Barcelona?

Enligt flera spanska medier ska Antoine Griezmann vara klar för en flytt till FC Barcelona i sommar. Detta då spelarens klausul går ner från 200 miljoner euro till 120 miljoner.

Om sommaren 2018 var full med rykten kring Antoine Griezmann ser sommaren 2019 inte ut att bli mildare. Spelaren som nu har gjort sin sista hemmamatch för säsongen på Estadio Metropolitano ska enligt flera journalister i Spanien vara överens med FC Barcelona om ett kontrakt som gäller över de kommande säsongerna. Efter fem säsonger i Atlético Madrid sägs nu fransmannen ha bestämt sig för att lämna Los Colchoneros för spel på Camp Nou.

Det är bland annat radiostationen Cadena SER som rapporterar att Griezmann ska vara överens med Barcelona om ett kontrakt samtidigt som tidningen Diario SPORT backar upp informationen.

Griezmanns klausul ligger för närvarande på 200 miljoner euro men kommer sänkas i juli då den går ner till 120 miljoner euro. I nordöstra Spanien ser man Griezmann som en ersättare till den inte lyckade värvningen av Philippe Coutinho som ser ut att återvända till Premier League i sommar.

Gjorde dokumentär om sitt beslut

Den gångna sommaren var Griezmann nära en flytt till Los Cules. Tillslut valde han dock att stanna hos Atlético Madrid och gjorde en mini-dokumentär om månaderna innan sitt beslut att stanna ytterligare en säsong i klubben. I Barcelona är fansen inte speciellt glada i spelaren efter att ha nobbat klubben via en dokumentär men det är klubbledningen som sägs vara övertygade om att VM-mästaren från 2018 är rätt man att ersätta Coutinho.

SE ÄVEN: Hazard bekräftar: “Har tagit ett beslut om framtiden”

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply