bet365

Uppgifter: Rafael Benítez får sparken

 

Zinedine Zidane ersätter Rafael Benítez i Real Madrid

På onsdagen skriver de största tidningarna i Spanien att Rafael Benítez har det väldigt tufft för tillfället och att spanjoren kan få sparken när som helst.

Att sparka Carlo Ancelotti och ta in Rafael Benítez var inget genidrag av Real Madrid. Sen spanjoren tog över har laget endast blivit sämre och sämre om man jämför med förra året och nu menar de största tidningarna i Spanien att Benítez är nära att få sparken.

Laget har gått mållöst fem av de 22 matcher man spelat under Benítez, statistik som får många att ifrågasätta tränaren då man även förra säsongen inte gjorde mål på fem matcher, men detta efter totalt 59 spelade. Man har även gjort 23 mål mindre samtidigt som antalet insläppta mål står kvar på den samma. Det som det talas om mest angående statistiken är att man på 15 matcher har tappat hela 15 poäng och nu ser det ut som att Rafael Benítez tid på Santiago Bernabéu är över.

Förutom motgångarna på planen ska även stjärnorna i omklädningsrummet ha vänt ryggen mot tränaren, en av de är Cristiano Ronaldo.

– Antingen är det mig eller Benítez, välj, ska portugisen ha sagt.

Ronaldo är den spelare som uttryckte sitt stöd mest för Carlo Ancelotti innan han lämnade den spanska huvudstadsklubben men efter att klubbledningen inte lyssnat på stjärnans önskan ställer han nu kravet som kan få klubben att sparka Benítez.

”Har inte fått in något”

Trots stora spekulationer säger tränarens agent Manuel Garcia Quilon att man inte fått reda på något.

– Ultimatum? Vi vet ingenting om det. Ingen har formellt kommunicerat någonting.

– Allt är spekulationer.

Om Benitez relation till Real Madrids spelare säger Quilon:

– Han han en korrekt relation, både på en sportslig och mänsklig nivå.

Kan ersättas av Zinedine Zidane

Skulle klubbledningen sparka Rafael Benítez sägs man redan ha en ersättare beredd att hoppa in. Zinedine Zidane ska vara namnet som man har i åtanke att göra till lagets nye tränare och detta är inte första gången man pratar om att fransmannen ska ta över A-laget. Ända sen i somras har ryktet gått att 43-åringen ska lämna Real Madrid Castilla för att flyttas upp till A-laget.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply