Uppgifter: Eden Hazard fejkade skadan

bet365

Ryktas om att han bara fejkade sin allvarliga skada

Eden Hazard har blivit anklagad av en belgisk tidning för att bara ha fejkat sin skada i Chelseas match mot Leicester på måndagskvällen och detta skall ha gjorts för att bojkotta Jose Mourinho.

Eden Hazard gillar förmodligen inte dagens rubrik i den belgiska tidningen Nieuwsblad. Tidningen har idag ifrågasatt Chelseas playmaker efter att han åtdrog sig en skada under måndagskvällens match mot Leicester och anklagar honom nu för att bara ha fejkat skadan i syfte att bojkotta Jose Mourinhos lag enligt 101GreatGoals. Rubriken på tidningen lyder ”Fejkade Hazard en seriös skada för att bojkotta Mourinho?”

Hazard klev av planen på King Power Stadium efter bara en halvtimme, då belgaren föll efter en sammanstötning med Jamie Vardy. Trots ett försök att spela vidare kunde han inte och blev utbytt och Pedro kom in i hans ställe. Hazard ska ha gjort en röntgen på sin höft under tisdagen. Skadan ska inte vara för seriös och det sägs att Hazard skall vara tillgänglig för uttagning för helgens match mot Sunderland på Stamford Bridge.

Belgaren har blivit ihopkopplad med en flytt från Chelsea och Real Madrid är ett alternativ som de har snackats mycket om under säsongen. Chelsea ligger på en 16: onde plats i ligan, en poäng ovanför nedflyttningssträcket. Hazard själv har inte gjort en lika bra säsong som förra året, då han i slutet av maj hade 19 mål på sitt konto samt pris för Årets spelare. Denna säsongen har han hittills inte gjort några mål.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365