Uppgifter: PSG med megabud på Philippe Coutinho

Uppgifter: PSG med megabud på Philippe Coutinho

Coutinho på PSGs radar

Brassen som kom till FC Barcelona så sent som i vintras  jagas av Paris Saint-Germain. Det skriver Barcelonabaserad press under måndagsmorgonen.

Paris Saint-Germain knackar på nytt på dörren hos FC Barcelona. Efter att förra sommaren har köpt loss Neymar för 22 miljoner euro är man nu tillbaka för en ny värvning. Denna gång handlar det med Philippe Coutinho och man kommer erbjuda en rejäl slant för brassens tjänster. Enligt spansk press ska den franska storklubben ha kontaktat storstjärnans agenter för ett par dagar sedan och nu vill man även prata med FC Barcelona om en eventuell övergång.

Det är Mundo Deportivo som i sin måndagsupplaga skriver att PSG vill betala 270 miljoner euro för Coutinho för att hämta honom till Parc des Princes till den stundande säsongen. Inom kort sägs Nasser Al-Khelaifi kontakta Barcas klubbledning, något man inte gjort än, för att presentera megabudet på mittfältsstjärnan. I Barcelonas fall kommer man dock, precis som i fallet med Neymar, att referera till spelarens utköpsklausul på 400 miljoner euro.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Coutinho i FC Barcelona

Coutinho kämpade för flytt till Barcelona

Det är oklart hur spelaren ser på en flytt till Ligue 1 under sommaren. Brassen lämnade dock Liverpool efter att ha kämpat för att få till en övergång. Det skulle vara överraskande om det blev en flytt redan i sommar efter endast några månader i de nordöstra delarna av Spanien.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply