Torreira detaljer från Arsenal

Torreira detaljer från Arsenal

Blir klar för Arsenal inom de närmsta dagarna

SE ÄVEN: Bäst betalda spelarna i VM 2018

Det handlar ju nämligen om att Torreira, som blev en viktig del av Uruguays VM-lag den här sommaren, kan gå till Arsenal. Enligt bland annat The Sun så ska den uruguayanske mittfältaren vara en del av Emerys planer för den kommande säsongen.

För spelarens del så kan det bli rätt steg i karriären. Han lämnade redan som 18-åring Uruguay för att spela i Pescaras ungdomslag, och klev snabbt upp i deras A-lag. Därifrån har han jobbat upp sig till Sampdoria, där det under den gångna säsongen blev 10:e plats för klubben och 22-årige Torreira.

Snart klar för Arsenal

LÄS MER: Sveriges väg till EM 2020

Ja, det ska nu alltså vara nära att den uruguayanske stjärnan, som gjort det bra i Fotbolls-VM 2018 för sitt Uruguay, ska skriva på för Arsenal. Efter att ha spenderat nära de sex senaste åren av sitt liv i Italien och italienska klubbar så kan det nu blev en flytt norrut.

Enligt flera engelska medier, som Sky Sports återberättar under morgonen, så ska den uruguayanske mittfältaren nu vara väldigt nära en flytt till Unai Emerys Arsenal. Det handlar om att en affär ska kunna bli klar under den här veckan.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply