Mourinho vill hämta in Raphael Varane i sommar

bet365
Mourinho vill hämta in Raphael Varane i sommar

Varane på Mourinhos önskelista

Manchester Uniteds tränare är en stor beundrare av spelaren som tagit en startplats i Real Madrid. Nu vill Mourinho hämta in fransmannen för spel i Manchester United den kommande säsongen.

Manchester United är inne på att värva en ny försvarare i vinter. Trots att man har namn som Victor Nilsson-Lindelöf i truppen vill Mourinho nu hämta in fler yngre försvarare för att förstärka den defensiva linjen. Det har varit prat om flertalet spelare men ett namn som Mourinho alltid varit svag för är Raphael Varane. Det var portugisen som lät Varane debutera i Real Madrid och nu kan de båda återförenas på Old Trafford.

Enligt engelsk press ska Manchester United vara beredda med ett stort bud för att värva fransmannen till The Red Devils i sommar. Det är Manchester Evening News som kommer med uppgifterna om Uniteds intresse men det kommer inte bli någon lätt uppgift att få till en affär. Real Madrid ska nämligen säga blankt nej till Uniteds förfrågan om att förhandla om en övergång. Detta då Varane tagit en startplats i mittlåset tillsammans med Sergio Ramos.

Mourinho vill hämta in Raphael Varane i sommar

Här hittar du Malmö FF Drita TV Kanal och var man kan se Malmö FF Drita på TV!

Lagets nye tränare Julen Lopetegui ska inte heller vara speciellt intresserad av att göra sig av med den franske mittbacken.

Varane har kontrakt med Real Madrid till och med sommaren 2022. Hans utköpsklausul ligger på 200 miljoner euro.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply