Officiellt: Ny klubbadress för Cassano *Uppdaterad*

Nära skriva på för Sampdoria

Veteranen Antonio Cassano ska enligt Gazzetta dello Sport vara när att skriva på ett tvåårs-kontrakt med den Serie A-klubben efter att ha varit kontraktslös sex månader.

Efter sex månader i frysboxen ser det ut som att Antonio Cassano kommer att börja spela fotboll på professionell nivå igen. Spelaren som rev kontraktet med Parma i vintras har vid flera tillfällen sagt att han vill återvända till Sampdoria, något som nu ser ut att bli verklighet för 33-åringen.

Spelaren ska enligt uppgifter ha blivit erbjuden ett kontrakt som sträcker sig över de två kommande säsongerna och en lön på 700.000 euro per säsong. Kontraktet ska dock inneha en punkt som innebär att klubben kan riva kontraktet om Cassano skulle göra något kontroversiellt, vilket inte är helt otroligt.

Blir klubbens tionde nyförvärv

Antonio Cassano och Sampdoria sägs vara överens men det hela har ännu inte offentliggjorts än. Skulle den före detta Real Madrid-spelaren skriva på för Blucerchiati blir han den tionde spelaren att ansluta till Serie A-klubben. Tidigare har man bland annat värvat in Luis Muriel från UdineseFernando från Shaktar Donetsk och Ervin Zukanovic från Chievo som tidigare även var på Inter Milans radar.

UPPDATERING: Spelaren har nu skrivit på ett tvåårs-kontrakt och klubben har offentliggjort köpet på sin hemsida.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply