bet365

Uppgifter: Stones kan lämna – om rätt bud kommer

Chelsea förbereder ett sista bud på John Stones

Chelsea har under en lång tid kopplats ihop med Evertons mittbackstalang, John Stones. London-klubben anser att försvararen är en perfekt ersättare till John Terry, som inom någon säsong kommer lägga skorna på hyllan. Efter att ha fått två bud nobbade förbereder nu Chelsea ännu ett bud på Stones.

Det har blivit en infekterad affär mellan Chelsea och Everton gällande John Stones. José Mourinho och John Terry har tidigare gått ut i media och hyllat 21-åringen och menat att han skulle bli en perfekt investering för Chelseas framtid, något som Evertons manager, Roberto Martinez, inte har uppskattat. Den spanske tränaren har bland annat kallat Terrys uttalande för illegalt. Utöver detta har det blossat upp en intern strid mellan Mourinho och Martinez.

Men nu kommer uppgifter som säger att Chelsea kan få sista ordet kring John Stones.

Everton har satt prislappen på Stones

Chelsea har i nuläget fått två bud nobbade på Stones. Det första budet uppgavs ligga på 20 miljoner pund och det andra innebar en ökning till 26 miljoner pund, men Everton valde att inte acceptera, då det inte motsvarade vad klubben anser det som Stones är värd.

Nu uppger Daily Mirror att Everton ska vara villiga att släppa den engelske landslagsmannen om Chelsea lägger upp 34 miljoner pund, motsvarande 460 miljoner kronor, på bordet. Å andra sidan hävdar den engelska tidningen att Stones, som har två A-landskamper på meritlistan, kommer att få en saftig lojalitetsbonus ifall han stannar på Goodison Park. Martinez är dock rädd att Stones, ifall rätt bud kommer, ska vara redo att lämna Merseyside-klubben.

John Stones spelade 90 minuter under gårdagens Premier League-premiär mot Watford (2-2).

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply