Pardew har satt Bolasies prislapp

Alan Pardew har offentliggjort vad det kostar för att han ska släppa sin ytter

Alan Pardew har tagit bladet från munnen och bekräftat vad det kostar för att andra klubbar ska ha en chans att värva Yannick Bolasie.

Förra säsongen fick Premier League en ny bekantskap när Yannick Bolasie presenterade sig för den engelska och internationella publiken. Debutsäsongen året innan var medioker, men under fjolåret visade kongolesen upp en bländande teknik och stod för flertalet imponerande prestationer och soloprestationer vilket gjort att han ständigt ryktats på väg till större klubbar.

Prislappen är satt

Något oväntat fick Bolasie starta lördagens säsongspremiär mot nykomlingen Norwich på bänken. Men trots det insisterar tränaren Alan Pardew att han håller 26-åringen väldigt högt och i en intervju med London Evening Standard förklarar han att Bolasie inte kommer gå någonstans:

”Jag är övertygad att få behålla honom. Han är en spelare som inte är riktigt polerad och skolad, det räcker med att du ser honom för att förstå det. Men jag kan inte se någon betala £25m (440 milj sek) eftersom det är vad som krävs för att få honom. Men om de vill det, så kommer vi att inleda diskussioner.

”Det är ingen lång historia. Den är bara matad av media och faktum är att vi gjort väldigt bra för att förminska storyn. Vi har inte fått något bud på honom. Ingenting. Inte ett enda telefonsamtal om Yannick Bolasie så det är inte sant någonstans.”

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365