Atlético Madrid nekar bud på 200 miljoner euro

bet365

Har fått in höga bud på fyra spelare

Trots att Europas största klubbar jagar Atlético Madrids största stjärnor och lägger höga bud lämnar de att stanna i den spanska huvudstadsklubben.

Atlético Madrid har nobbat fyra viktiga bud denna sommar. Totalt har man blivit erbjudna 200 miljoner för Jan OblakAntoine GriezmannKoke och Diego Godín men La Liga-klubben har klart för sig, man kommer inte att sälja någon av spelarna, det skriver den spanska tidningen MARCA.

Totalt har man nekat 200 miljoner euro

Jan Oblak stod bland de högst uppsatta målvakterna på Manchester Uniteds lista på ersättare till David De Gea som ser ut att lämna klubben för spel i Real Madrid. Enligt MARCA ska Premier League-klubben ha erbjudit en summa på 35 miljoner euro för den 22-årige slovenen men varken spelaren själv eller Atlético ska vara speciellt intresserade av att diskutera en övergång.

– Jag kommer inte att pressa Atlético för en övergång, berättade målvakten för ett tag sen då det blev känt att intresset från United var seriöst.

Efter att att ha fått ett nej om att värva Oblak valde Old Trafford-klubben istället att värva argentinaren Sergio Romero som förstärkning på målvaktsposten.

Antoine Griezmann är även han en spelare som jagas av de största klubbarna i EuropaParis Saint-Germain har under de senaste åren visat ett stort intresse för fransmannen då man vill värva inhemska spelare. Zlatan IbrahimovicPSG sägs ha lagt ett bud på hela 60 miljoner euro (klausulen ligger på 65 miljoner euro) men det var inte tillräckligt för Atlético som efter framgångarna i Champions League inte har behövt sälja spelare för att få ihop ekonomin.

Flera klubbar har även jagat Koke. Bland annat Jose MourinhoChelsea och Pep GuardiolaBayern München ska ha lagt bud på spelaren vars klausul ligger på 60 miljoner euro. MARCA skriver att klubben ska ha mottagit bud som uppnått spelarens utköpsklausul men att varken spelaren eller klubben har varit intresserade av att förhandla.

40 miljoner euro för Diego Godín är det senaste budet som Primera División-klubben mottagit. Enligt uppgifter ska Manchester City ha lagt budet men svaret från uruguayanen ska ha varit klart. Han valde att tacka nej samtidigt som han ser ut att förlänga med klubben där han spelat sen 2011.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365