bet365

Uppgifter: Milan vill värva Augustinsson

bet365

 Augustinsson på Milans radar

Landslagsmannen som gjort det bra under sin tid i Werder Bremen kan komma att flytta. Detta då AC Milan ska ha lagt ett bud på spelaren som kan komma att flytta redan under transferfönstret i januari.

För drygt en månad sen kopplats Ludwig Augustinsson ihop med Napoli och en flytt till Serie A. De italienska ligaledarna är intresserade av att värva den svenska landsspelaren men man är inte ensamma om att visa intresse för Augustinsson Nu kommer nämligen TMW med uppgifter om att även storsatsande AC Milan ska vara på jakt efter 23-åringen. Kampen om Augustinsson fortsätter och då han inte spelat i Europa med sin nuvarande klubb Werder Bremen kan en flytt komma att bli av redan under de kommande veckorna.

Uppgifter- Milan vill värva Augustinsson

AC Milan är nästa lag att visa intresse för den svenske ytterbacken. Enligt italiensk press ska den rödsvarta klubben till och med lagt ett bud på spelaren. Detta på drygt 15 miljoner euro, en summa som kan komma att räcka för Werder Bremen att släppa svensken. Augustinsson anslöt till Bundesliga-klubben så sent som i somras och trots att han sitter på ett kontrakt till och med sommaren 2021 kan han alltså komma att lämna redan efter en halv säsong.

Både Milan och Napoli ska vilja värva svensken innan fotbolls-VM 2018 då fler klubbar kan få upp ögonen för Augustinsson.

SE ÄVEN: Serie A spelschema 2017/2018

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply