Uppgifter: Milan siktar in sig på fyra anfallare

Uppgifter: Milan siktar in sig på fyra anfallare

Milan vill förstärka anfallet i sommar

Efter att inte ha lyckats knipa en Champions League-plats ska nu San Siro-klubben försöka förstärka anfallet till nästa säsong.

Den första säsongen där AC Milan skulle storsatsa har inte gått som man förväntat sig. Den italienska storklubben värvade in nästan en helt ny startelva till den gångna säsongen. En trög start gjorde dock att man inte knyta till sig en plats i Champions League och nu vill man förstärka laget ännu mer till nästa säsong. Det pratas om att flera namn kan komma att lämna San Siro och därför ska klubbledningen nu ta en titt på vilja anfallare som kan bli aktuella i sommar.

Det är italienska La Gazetta dello Sport som på onsdagsförmiddagen skriver att Milan har en önskelista med fyra namn som man kommer välja bland i sommar. Samtliga fyra har en en hög högstanivå och Milan tror att något av namnen kommer vara den som ska ta klubben till CL.

SE ÄVEN: Uppgifter: AC Milan vill hämta in Kevin Gameiro

Enligt tidningen ska den rödsvarta klubben ha ögonen riktade mot Immobile, BelottiFalcao samt Edin Dzeko. Fyra namn som står högt på klubbens intresselista. Det kommer bli långt ifrån lätt för AC Milan att värva något av ovanstående namn men då man måste satsa för att

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply