Uppgifter: Carlo Ancelotti detaljer från Napoli

Uppgifter: Carlo Ancelotti detaljer från Napoli

Napoli anställer Carlo Ancelotti

Den italienske tränaren som senast var i Bayern Munchen ska vara endast detaljer från att ta över Napoli inför nästa säsong.

Det har pratats mycket om att Napoli och tränarposten i klubben. Maurizio Sarri som är lagets nuvarande tränare ser ut att lämna för Zenit och det ryktas mycket om vem som ska ta över klubben till nästa säsong. Flera namn har kopplats ihop med den italienska toppklubben och nu ska det mer eller mindre vara klart vem som tar över tränarposten.

Enligt La Gazzetta dello Sport kommer Napoli allt närmre en anställning av Carlo Ancelotti. Den 59-årige tränaren sägs vara villig att återvända till Serie A nio år efter att han lämnat förra gången. Ancelotti var tränare i AC Milan mellan 2001 och 2009 och därefter har det blivit klubbar som Chelsea, Real Madrid, PSG och Bayern Munchen. Nu ska han endast vara detaljer från att återvända till Serie A.

SE ÄVEN: Uppgifter: Napoli vill värva Karim Benzema

Det är Napoli som i så fall skulle bli nästa klubbadress och Ancelotti ska ha gått med på ett tvåårskontrakt med storklubben. Lönen ska ligga på 6,5 miljoner euro samtidigt som Ancelotti överväger att hämta in Andrea Pirlo som assisterande tränare.

Den gångna säsongen slutade Napoli på andra plats i Serie A med fyra poäng bakom Juventus.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply