Uppgifter: AC Milan vill hämta in Kevin Gameiro

Uppgifter: AC Milan vill hämta in Kevin Gameiro

Kevin Gameiro jagas av Milan

Fransmannen som agerat inhoppare i Atlético Madrid under säsongen finns nu på önskelistan hos AC MIlan. Detta för en övergång under sommarens transferfönster.

Under säsongen har det gått upp och ner för Kevin Gameiro. Fransmannen inledde som försteanfallare tillsammans med Antoine Griezmann men efter att Diego Costa anslöt till truppen i januari månad har det inte blivit lika mycket speltid. Det har blivit flera inhopp för Gameiro och så sent som på söndagseftermiddagen avgjorde han me sitt 0-1 i bortamatchen mot John GuidettiDeportivo Alavés.

Med Diego Costa och Griezmann längst fram blir Gameiro tredjevalet i Atléticos offensiv och då situationen inte är optimal kan 31-åringen vara på väg att lämna Los Colchoneros under sommarens transferfönster. Sedan tidigare ska både Newcastle United och Swansea City anmält sitt intresse för den före detta PSG-spelaren och nu har en ny destination dykt upp för Gameiro. Enligt TMW ska nämligen AC Milan vara på jakt efter nya anfallare till nästa säsong och Kevin Gameiro ska vara ett av namnen som man kan tänka sig att hämta in.

Spelaren har kontrakt med Atlético Madrid till och med sommaren 2020 och skulle komma att kosta drygt 40 miljoner euro att köpa loss.

SE ÄVEN: Uppgifter: Målvakten så gott som klar för AC Milan

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply