Uppgifter: Mateo Kovacic jagas av Lazio till sommaren

Uppgifter- Mateo Kovacic jagas av Lazio till sommaren.jpg

Lazio vill köpa Kovacic

Spelaren som inte lyckats ta en ordinarie plats i Real Madrid sen ankomsten från Inter kan komma att återvända till Serie A. Det skriver italiensk press under lördagen.

Om Mateo Kovacic kommer få en ärlig chans att ta en plats i Real Madrids startelva beror på vem som är tränare i laget nästa säsong. Skulle marängerna göra sig av med Zinedine Zidane i sommar finns en stor chans att kroaten stannar på Santiago Bernabéu. Skulle fransmannen istället fortsätta leda Real Madrid den kommande säsongen tyder mycket på att det blir en flytt för Kovacic.

Den kroatiske landslagsmittfältaren jagas nämligen av flertalet klubbar under lördagen kommer uppgifter om att Lazio ska vara intresserade av spelarens tjänster. Den italienska storklubben ligger för närvarande på femteplats i Serie A och nu vill man hämta in kroaten som förstärkning till nästa säsong. Lazio är dock inte den enda klubb som är ute efter 23-åringens tjänster. Tidigare har även Inter, AS Roma och Manchester United anmält sitt intresse för mittfältaren vars kontrakt sträcker sig till och med sommaren 2021.

En möjlig affär sägs komma att kosta drygt 45 miljoner euro.

SE ÄVEN: Real Madrid löner 2018

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365