Edin Dzeko kunde gått till Real Madrid i vintras

Edin Dzeko kunde gått till Real Madrid i vintras

Real Madrid ville värva Dzeko

Bosniern som verkligen hittat rätt i AS Roma kunde lämnat för spel i Real Madrid i vintras. Det skriver spansk press under lördagen.

Under hösten hade Real Madrid jätteproblem med målskyttet. Cristiano Ronaldo var avstängd och när portugisen kom tillbaka var han inte alls i den form som man hoppats på. Det hela gjorde att Real Madrid låg väldigt långt efter både FC Barcelona och Atlético Madrid. Den spanska huvudstadsklubben siktade på att värva in en anfallare då inte Karim Benzema levererade och nu skriver spansk press att en storvärvning var nära.

Det är den Madridbaserade tidningen Diario MARCA som skriver i sin lördagsupplaga att Real Madrid ville köpa Edin Dzeko, en spelare som även fanns på önskelistan hos Chelsea. Marängerna ska ha vara väldigt intresserade av att värva bosniern från Serie A men spelaren själv ska ha tackat nej.

Edin Dzeko kunde gått till Real Madrid i vintras

Denna säsong har det blivit totalt 13 ligamål på 28 matcher för anfallaren  som anslöt från Manchester City sommaren 2016. Spelaren sitter för närvarande på ett kontrakt med Roma som binder honom till klubben till och med sommaren 2020. Det är oklart hur mycket Real Madrid var beredda att betala för Dzeko.

Roma ligger för närvarande på tredje plats i Serie A.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply