Uppgifter: Manchester United vill värva Samuel Umtiti

Uppgifter- Manchester United vill värva Samuel Umtiti

Samuel Umtiti på Mourinhos önskelista

Under onsdagskvällen kommer uppgifter från Storbritannien som menar att Jose Mourinho vill värva Samuel Umtiti till Manchester United nästa sommar.

Jose Mourinho är inte nöjd med försvarsspelet denna säsong. Portugisen värvade in Victor Nilsson Lindelöf i somras men ändå ska han inte nöjd med det defensiva spelet. Mourinho ska inte heller ha något större förtroende för Chris Smalling, något som gjort att han nu vill värva en försvarare. United-tränaren vill nu hämta in ytterligare en försvarare och enligt brittisk press ska han ha ögonen på en av La Ligas bästa försvarare.

Det är The Mirror som kommer med uppgifter om att Manchester United vill värva Samuel Umtiti inför nästa säsong. Fransmannen anslöt från Lyon sommaren 2016 har växt ut till en av La Ligas bästa försvarare och nu vill Mourinho knyta till sig 23-åringen.

Uppgifter- Manchester United vill värva Samuel Umtiti

Samuel Umtiti sitter på ett kontrakt som binder honom till FC Barcelona till och med sommaren 2021 samtidigt som han har en utköpsklausul på 60 miljoner euro. Summan är inte allt för oöverkomlig med tanke på priserna på transfermarknaden under det senaste året, men återstår dock att se hur mycket United kan tänka sig att betala för den franske landslagsmannen.

Förutom Umtiti ska Mourinho även ha blickarna på en annan fransman, nämligen Raphaël Varane. De båda jobbade tillsammans under tränarens tid i Real Madrid och nu vill han gärna se Varane på Old Trafford nästa säsong. Real Madrid ska dock inte vara intresserade av att sälja Varane efter att Pepe lämnade klubben i somras.

SE ÄVEN: Manchester United-stjärnornas löner och kontrakt 2017/2018

Uppgifter- Manchester United vill värva Samuel Umtiti

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365