• Error, no group ID set! Check your syntax!

Uppgifter: Liverpool vill värva Suso i sommar

Uppgifter: Liverpool vill värva Suso i sommar

Suso kan återvända till Liverpool

Spelaren som tidigare gjort två säsonger i Liverpool kan nu komma att återvända. Detta då The Reds sägs vilja betala Susos utköpsklausul.

Suso har tidigare spenderat två säsonger på Anfield kan nu komma att återvända. Detta efter att ha slagit igenom i storsatsande AC Milan.

Under de senaste säsongerna har Suso slagit igenom och blivit ett namn många klubbar vill knyta till sig. Det har framför allt pratats om Napoli, Atlético Madrid, Borussia Dortmund, Juventus och Tottenham som möjliga destinationer. Nu kan det dock bli ett annat öde för spanjoren och det är under fredagsförmiddagen som de överraskande rapporterna kommer.

Enligt flera italienska tidningar ska nämligen Liverpool ha i tankarna att betala Susos utköpsklausul för att få honom tillbaka till Anfield till nästa säsong. En affär skulle komma att kosta The Reds en summa på 38 miljoner euro då det är prislappen som står i spelarens kontrakt. 24-åringen förlängde i september månad sitt kontrakt med Milan, detta till och med sommaren 2022.

SE ÄVEN: Marouane Fellaini erbjuds treårskontrakt – av Liverpool

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply