• Error, no group ID set! Check your syntax!

Uppgifter: Monaco jagar Alberto Moreno till sommaren

Uppgifter: Monaco jagar Alberto Moreno till sommaren

Alberto Moreno till Monaco?

Ytterbacken som tidigare spelat i Sevilla kan nu vara på väg att lämna Anfield. Det skriver brittisk press under fredagsmorgonen.

AS Monaco letar efter förstärkningar till nästa säsong. För närvarande ligger man på andra plats i Ligue 1 men för att utmana Paris Saint-Germain behöver man behöver man förstärkning. Det r framför allt en ytterback som den rödvita klubben letar efter och nu har man fäst blickarna på Liverpool.

Enligt The National ska Monaco vilja vara intresserade av en värvning av Alberto Moreno. Spanjoren sitter på ett kontrakt som binder honom till klubben till och med sommaren 2019. Det är oklart hur mycket The Reds skulle komma att kräva för att släppa försvararen som även har intressenter efter sig från hemlandet och La Liga.

Moreno är dock inte den enda spelaren som Monaco vill värva den kommande sommaren. Även Chelseas Tiemoué Bakayoko. Spelaren som kom fram i Monacos lägre kategorier har inte alls lyckats anpassa sig till de brittiska öarna och nu vill monegaskerna alltså hämta tillbaka.

AS Monaco ligger för närvarande på andra plats i den franska högstaligan. Detta 14 poäng bakom Paris Saint-Germain.

SE ÄVEN: Marouane Fellaini erbjuds treårskontrakt – av Liverpool

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply