• Error, no group ID set! Check your syntax!

PSG inleder samtal med Thibaut Courtois

PSG inleder samtal med Thibaut Courtois

Courtois i samtal med PSG

Spelaren som stått mellan stolparna på Stamford Bridge sedan sommaren 2014 kan vara på väg att lämna. Det rapporterar franska medier om under fredagsförmiddagen.

Efter Paris Saint-Germains uttåg från Champions League för några veckor sen har klubbledningen börjat tänka på satsningarna inför nästa säsong. Man må leda Ligue 1 med 14 poäng men man har fortfarande inte tagit sig förbi kvartsfinalspelet i turneringen. Detta trots köp av spelare som Neymar och Kylian Mbappé den gångna sommaren. Nu sägs man dock ha gjort upp planer för den kommande säsongen och ett namn man är på jakt efter är Thibaut Courtois.

Under fredagen kommer den franska radiokanalen RMC med uppgifter om att PSG ska ha inlett konversationer med belgaren som endast har ett år kvar på sitt kontrakt med Chelsea. 25-åringen ska vara väldigt intresserad av fransmännens projekt och de båda parterna ska nu ligga i samtal om en eventuell övergång.

SE ÄVEN: Lista: 10 sämsta Chelsea-spelarna genom tiderna

Chelsea ska vara beredda att förhandla om spelaren under sommaren. Man tänker dock inte släppa honom för vilket pris som helst och ser inget större problem i att behålla honom även nästa säsong. Något som skulle göra att han lämnar The Blues gratis 2019.

Med ett troligt tränarbyte på radarn samtidigt som Chelsea inte ser ut att spela i Champions League nästa säsong är det inte speciellt troligt. I Chelsea har det blivit två Premier League-titlar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply