Uppgifter: Liverpool nära värvning av Dani Ceballos

Uppgifter: Liverpool nära värvning av Dani Ceballos

Ceballos ersätter Coutinho

Liverpool som sålt Philippe Coutinho till Barcelona är ute efter en ersättare. Nu skriver både spansk och engelsk press att man är nära Dani Ceballos från Real Madrid.

Liverpool är på jakt efter en ersättare till Philippe Coutinho. Efter att ha sålt brassen för 120 miljoner euro plus bonusar riktar man nu blickarna mot La Liga och enligt både engelska och spanska tidningar ska man ha hittat en ersättare i Real Madrid.

Enligt Diario GOL ska Liverpool ha bestämt sig för att försöka värva Dani Ceballos som ersättare till Coutinho under januarifönstret. Spanjoren har knappt fått någon speltid sen flytten från Real Betis i somras och nu kan det istället bli en flytt till Anfield i hopp om en plats i startelvan. Ceballos agent ska ha varit i kontrakt med The Reds och det ska inte handla om någon större transfersumma då Ceballos inte finns med i Zidanes planer. Lagets franske tränare sägs dock inte vara speciellt sugen på att släppa 21-åringen i mitten av säsongen.

Uppgifter- Liverpool nära värvning av Dani Ceballos

Real Madrid ligger hela 16 poäng bakom Barcelona i La Liga och även de ska vara ute efter förstärkning i januari. En försäljning av Ceballos till Liverpool kan öka transferbudgeten i jakten på en anfallare som förstärkning inom de kommande veckorna.

Andra namn som Liverpool ska vara intresserade av är Thomas Lemar från AS Monaco samt Riyad Mahrez från Leicester City.

SE ÄVEN: Arsenal och Liverpool jagar Ivan Rakitić

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply