Uppgifter: Luis Enrique kan träna Chelsea nästa säsong

Uppgifter: Luis Enrique kan träna Chelsea nästa säsong

Enrique till Chelsea?

Brittisk press menar att Chelsea vill göra sig av med Antonio Conte nästa sommar. Detta för att hämta in den före detta Barcelona-tränaren Luis Enrique.

Det har inte varit speciellt lätt för Chelsea under säsongen 2017/2018. Med Manchester Citys dominans samtidigt som även United ligger före den engelska huvudstadsklubben vill Roman Abramovich få till flertalet ändringar. Trots att Chelsea vann den engelska ligan förra säsongen med Antonio Conte vid rodret kan italienaren nu får lämna Stamford Bridge. Detta enligt brittisk press som kommer med uppgifter under lördagsmorgonen.

Det är Daily Mail som skriver att Conte, med kontrakt till 2019, kommer lämna Chelsea och att en ersättare redan är utpekad från klubbens sida. Tidningen menar att Chelsea redan fäst sig vid att anställa Luis Enrique som ny tränare den kommande säsongen och det återstår att se om spanjoren tillslut hamnar i sydvästra London.

Det är dock inte bara Enrique som ska finnas på intresselistan. Även Juventus-tränaren Massimiliano Allegri ska vara ett namn som man har med bland potentiella ersättare till Conte.

Antonio Conte har varit i Chelsea sedan sommaren 2016 och tog direkt ett ligaguld med The Blues under sin första säsong i klubben.

SE ÄVEN: Topp 10: Bäst betalda tränarna i världen 2018

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply