Uppgifter: Kylian Mbappé kommer lämna för Real Madrid

Uppgifter: Kylian Mbappé kommer lämna för Real Madrid

Real Madrid nära värvning av Mbappé

Affären som såg ut att bli klar den gångna sommaren kan istället gå igenom under det pågående transferfönstret. Detta om Cristiano Ronaldo lämnar Real Madrid.

Baptiste Ripart är en av Frankrikes mest trovärdiga journalister. Han avslöjade bland annat att Antoine Griezmann bestämde sig för att stanna i Atlético samtidigt som Thomas Lemar skulle ansluta. Nu rapporterar Ripart att Real Madrid och Paris Saint-Germain är överens om en övergång för Kylian Mbappé. Enligt journalisten ska de båda klubbarna vara överens om en övergång på 272 miljoner euro. Det hela ska betalar i fyra omgångar och Mappé skulle i så fall bli ersättare till Cristiano Ronaldo som ser ut att lämna Real Madrid.

Mbappé har den gångna säsongen varit utlånad från AS Monaco till PSG.fr och nu måste huvudstadsklubben betala den obligatoriska utköpsklausulen. I Paris väntar man på ett slutgiltligt besked på grund av Finnancial Fair Play.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Real Madrids superstjärnor

Förnekar kontakter

Samma veva som nyheten kom hur släppte även marängerna ett pressmeddelande på sin officiella. Den spanska huvudstadsklubben skriver nämligen att man inte kontaktat Paris Saint-Germain för en värvning av Kylian Mbappé.

Det återstår att se var fransmannen spelar när säsongen drar igång i slutat av augusti månad.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply