Uppgifter: Javier Pastore har gjort sitt i PSG

bet365

 PSG gör sig av med Javier Pastore

Enligt fransk press kommer Javier Pastore lämna Paris Saint-Germain. Argentinaren ligger nämligen i förhandlingar med en ny klubb och en affär ser ut att bli klar inom kort.

Javier Pastore är en spelare som drabbats av PSGs storsatsningar de senaste åren. Han kom själv som en stjärna sommaren 2011 från Palermo men med de senaste supervärvningarna har argentinaren ingen plats i truppen. Fransmännen betalade 42 miljoner euro för spelarens tjänster och nu ser han ut att ha gjort sitt på Parc des Princes.

Det är den Parisbaserade tidningen Le Parisien som kommer med uppgifter om att Pastore lämnar PSG. Under gårdagen ska spelaren bekräftat för sina lagkamrater att han lämna. Pastore ligger för närvarande i förhandlar med Inter om det personliga kontraktet och en flytt förväntas bli klar inom kort.

Uppgifter- Javier Pastore har gjort sitt i PSG

Inter vill knyta till sig spelaren via ett lån med köpoption. Detta samtidigt som PSG behöver få in pengar för att anpassa sig till FIFA Financial Fair Play. Det är oklart hur mycket fransmännen kräver för att släppa Pastore, men då han till sommaren endast kommer ha ett år kvar på sitt kontrakt förväntas prislappen inte bli allt för hög.

SE ÄVEN: PSG löner och Kontrakt 2017/2018

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply