Uppgifter: West Ham vill värva Steven N’Zonzi

Uppgifter: West Ham vill värva Steven N'Zonzi

N’Zonzi jagas av West Ham

Det har först och främst varit Arsenal och Everton som jagat Steven N’Zonzi. Nu har även West Ham United lagt sig in i jakten på fransmannen som kommer lämna Sevilla i vinter.

Under flertalet månader har det stått klart att Steven N’Zonzi lämnar Sevilla. Fransmannen har bråkat sig ifrån den andalusiska storklubben då han ville flytta till London. I den engelska huvudstaden finns nämligen hans familj och därför har han försökt få fram en övergång, något som Sevilla inte var beredda att gå med på till en början. Nu har det istället uppstått en situation där spelaren kommer lämna på sämsta möjliga sätt.

N’Zonzi vill flytta till London och nu har flera engelska klubbar anmält sitt intresse för spelarens tjänster. Det är framför allt Arsenal och Everton som ska vara villiga att knyta till sig spelaren. De båda ska ha kommit med kontraktsförslag till spelaren men nu vill en tredje klubb lägga sig i kampen om spelarens signatur.

Det är den spanska tidningen Estadio Deportivo som kommer med uppgifter om att David Moyes West Ham United vill förstärka mittfältet med 29-åringen under vinterfönstret.

Uppgifter- West Ham vill värva Steven N'Zonzi

LÄS MER: El Clasico TV Kanal, Vilken kanal visar Real Madrid – Barcelona och Real Madrid – Barcelona livestream

N’Zonzi har stängts av från spel av Sevilla och befinner sig därför i London på semester. Allt tyder på att det inte blir någon resa tillbaka till södra Spanien för den före detta Stoke-spelaren.

Så sent som i januari 2017 förlängde N’Zonzi sitt kontrakt med Sevilla. Detta till och med sommaren 2020.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365