Uppgifter: Guardiola vill värva Alexis i januari

Alexis till City i januari?

Brittisk press skriver att Manchester City ändrat transferplanerna. Nu vill man nämligen värva Alexis Sanchez redan i januari månad efter flertalet skador.

Under hela det gångna året har det pratats om Alexis Sanchez och chilenarens framtid. Nästan allt har tytt på att stjärnan kommer lämna Arsenal men det har länge varit oklart vilken klubbadress det kommer bli.

Det är fortfarande inte helt klart vart Alexis Sánchez kommer spela sin fotboll i februari månad, men ett par klubbar ligger i pole position för att värva Alexis Sanchez. Det är framför allt Paris Saint-Germain och Manchester City som var intresserade av spelaren och nu tar den sistnämnda klubben ett steg framåt.

Uppgifter- Guardiola vill värva Alexis i januari

Efter skador på både Gabriel Jesus och Kevin De Bruyne har man en tunn anfallsuppsättning. Därför har Guardiola nu bett klubbledningen att lägga in en högre växel för att värva Sánchez. Det är den spanska tidningen Mundo Deportivo som rapporterar om tränarens vilja att värva Sanchez redan i januari månad. Arsenal ska ha satt en prislapp på 20 miljoner euro. En summa som City dock inte ska ha något emot att betala.

Alexis Sanchez kontrakt med Arsenal går ut till sommaren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply