De Vrij vill vänta för att skriva på för FC Barcelona

bet365

Barcelona allt närmre de Vrij

Spelaren som finns på önskelistan hos flera klubbar vill till FC Barcelona. Därför har han bett flertalet andra klubbar att vänta.

Stefan de Vrij är ett namn som funnits på intresselistan hos flera europeiska storklubbar. Lag som LiverpoolInterAtlético Madrid och FC Barcelona har alla kontaktat Lazio-spelaren vars kontrakt går ut efter säsongen. Nu verkar 25-åringen ha bestämt sig och ska ha bett andra klubbar i väntar på vad som händer de kommande veckorna.

Det är spanska Mundo Deportivo som kommer med uppgifter om att Stefan de Vrij bestämt sig för att skriva på för Barcelona. Det är framför allt till Inter som spelaren ska ha begärt väntetid.

De Vrij vill vänta för att skriva på för FC Barcelona

De Vrij tillsammans med Kalidou Koulibaly (26) i Napoli är de två mittbackar som Barca siktat sig på för att förstärka försvaret.

Kontraktet går ut i sommar

Stefan de Vrij sitter på ett kontrakt som går ut efter säsongen. Det är dock oklart om spelaren kommer lämna redan under den kommande månaden eller om man kommer vänta till sommaren för att knyta till sig spelaren gratis.

SE ÄVEN: Barcelona vill värva Christensen från Chelsea

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply