Uppgifter: Fiorentina utmanar om Roma-floppen

bet365

Lämnar Juan Manuel Iturbe staden Rom?

Juan Manuel Iturbe har inte lyckats etablera sig i den italienska storklubben Roma och länkas bort från laget. Tidigare har Genoa sagts vara intresserade och nu kommer uppgifter om intresse från Fiorentina.

För drygt ett år sedan lämnade Juan Manuel Iturbe sitt Hellas Verona där han slagit igenom rejält, för att testa vingarna i den italienska storklubben Roma. Spelaren som kostade 20 miljoner euro att köpa loss från ligakonkurrenten har dock inte lyckats nämnvärt bra i Giallorossi och med tanke på sommarens ankomster av trion Edin Dzeko, Mohamed Salah och Iago Falque, har möjligheterna till speltid minskat drastiskt.

Genoa ej aktuellt för Iturbe

Detta har resulterat i att en flytt från Roma kan ligga på bordet för spelaren och nyligen bekräftade Genoa att de är intresserade av att låna spelaren. Detta ska dock inte vara en flytt som spelaren själv är särskilt intresserad av och nu kommer istället uppgifter om intresse fråne n större italiensk klubb.

La Viola en kandidat

Sky Sport Italia rapporterar nämligen att ligakonkurrenten Fiorentina är intresserade av att låna spelaren med en köpoption inkluderad. Detta ska också vara en affär Roma genomför för att komma på goda fötter med La Viola igen, efter all problematik gällande Mohamed Salah tidigare denna sommaren. Iturbe själv ska dock helst genomföra en permanent flytt istället för en utlåning.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply