Uppgifter: Cristiano Ronaldo skriver nytt kontrakt med Real Madrid

Uppgifter: Cristiano Ronaldo skriver nytt kontrakt med Real Madrid

Nytt kontrakt för Ronaldo

Portugisen som inte haft sin bästa höstsäsong ska endast vara detaljer från att skriva nytt kontrakt. Detta då han kräver en högre lön för att stanna i Real Madrid.

Under hela hösten har det spridits flera rykten kring Cristiano Ronaldo. Spelaren ska ha lovats ett nytt kontrakt efter Champions League-finalen där han mer eller mindre avgjorde matchen på egen hand, men ännu har inget hänt. Spelaren ska under hösten fått ett nej från klubbledningen om att höja lönen, något som gjort att superstjärnan hotat med att lämna klubben. Ronaldo ska ha flirtat med både Paris Saint-Germain och Manchester United om en flytt till respektive klubb. Indikationerna har blivit allt starkare på att en flytt ska bli av, men nu kommer tidningen ABC med uppgifter om att det hela gjort en U-sväng.

Tidningen skriver nämligen att Real Madrid gått med på att förbättra kontraktet med Cristiano Ronaldo och ge portugisen en löneökning på drygt 9 miljoner euro per säsong. ’CR7’ har för närvarande en årslön på 21 miljoner euro (25m inklusive bonusar) och nu höjs lönen till 30 miljoner euro per säsong. Den nya lönen är nära vad Neymar tjänar i PSG och ska ha gjort att spelaren känner sig uppskattad efter att ha vunnit bland annat FIFA The Best och Ballon d’Or.

I sommar kommer superstjärnan vara en del av Portugals VM-trupp där man ställs mot bland annat Spanien i gruppspelet.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply