Mourinho till stjärnan: Var tyst och förläng!

Mourinho till stjärnan: Var tyst och förläng!

Jose Mourinho till Fellaini: ”Förläng kontraktet – fort”

Enligt Sky Sports i England så ska Manchester Uniteds tränare, Jose Mourinho, ha sagt till mittfältstjärnan Marouane Fellaini att skriva på ett nytt kontrakt så fort som möjligt.

Det här kan vara Fellainis sista säsong på Old Trafford. Enligt rykten så ska mittfältsstjärnan vara på väg bort, inte minst för att hitta en klubb där har får en ordinarie startplats.

Men samtidigt vill tränaren Jose Mourinho att spelaren ska förlänga sitt kontrakt. Något som ”The Special One” ska ha sagt till spelaren under Uniteds senaste match.

Mourinho till stjärnan: Var tyst och förläng!

Vill att han förlänger

LÄS: Manchester Uniteds spelarlöner

Det var under Manchester Uniteds 0-2-förlust borta mot Tottenham som Fellaini klev av skadad, bara några minuter efter att han själv blivit inbytt i matchen. På vägen av, när spelaren gick till omklädningsrummet, såg man tydligt hur Fellaini var upprörd.

Samtidigt gick det att se hur Mourinho och Fellaini hade en liten ordväxling, något som Sky Sport ska ha märkt också. Enligt den engelska tidningen så ska den portugisiske tränaren ha sagt år sin spelare att ”förlänga kontraktet fort och vara tyst” när mittfältaren klev av planen.

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply