bet365

Uppgifter: Coutinho letar hus i Barcelona

Uppgifter: Coutinho letar hus i Barcelona

Coutinho allt närmre flytt?

Enligt spansk press har Philippe Coutinho börjat leta hus i Barcelona. Nu späs ryktena på om en flytt för brasilianaren från Liverpool.

Philippe Coutinho kommer allt närmre en flytt från Liverpool till Barcelona. Det rapporterar Barcelonabaserad press under lördagsförmiddagen. FC Barcelona ska för närvarande jobba på att försöka värva spelaren och spanjorerna sägs vara ganska säkra på att man kommer få till en affär. Nu kommer till och med uppgifter om att 26-åringen ska ha tagit ett steg framåt för en flytt till La Liga.

Det är Mundo Deportivo som kommer med uppgifter om att Philippe Coutinho letar hus i Barcelona för att bo i tillsammans med sin fru och dotter. Stjärnan ska även ha pratat med den gamle lagkamraten Luis Suárez om en flytt till nordöstra Spanien.

Uppgifter- Coutinho letar hus i Barcelona

”Lovade att släppa honom i januari”

I samma veva skriver även samma tidning att Liverpool ska ha lovat spelaren att få lämna i januari 2018. Detta efter att ha förkastat en transfer request från spelaren i augusti månad då övergången blossade upp. Barcelona erbjöd då 150 miljoner euro för ett köp av spelaren som indirekt uttalat sig om att han vill lämna Anfield.

SE ÄVEN: Liverpool löner 2017/2018

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply