Uppgifter: Arsenal-spelarna har tröttnat på Alexis Sanchez

Uppgifter: Arsenal-spelarna har tröttnat på Alexis Sanchez

Arsenal-spelarna vill sälja Alexis

Spelarna i den engelska huvudstadsklubben vill att Arsenal säljer Alexis Sanchez. Detta efter attitydproblem under både träningar och matcher.

Alexis Sanchez tid i Arsenal ser allt mer att gå mot sitt slut. Under det senaste året har det pratats om en flytt till antingen Manchester City eller Paris Saint-Germain och för varje vecka som går blir det allt mer uppenbart. Tidigare har det mest varit obekräftade uppgifter som läckt ut, men nu verkar det hela tagit fart på riktigt.

Det är brittiska Daily Mail som kommer med uppgifter om att lagkamraterna i Arsenal ska ha tröttnat på Alexis Sanchez. Det hela ska ha exploderat efter att spelaren inte kom och firade Arsenals 2-0 i matchen mot Crystal Palace. Nu ska flera av de viktigare spelarna i Gunners ha sagt till klubbledningen att man vill se en försäljning av Alexis.

Uppgifter- Arsenal-spelarna har tröttnat på Alexis Sanchez

”Kommer låta honom lämna i vinter”

Wenger har tidigare gått ut med att man kommer låna spelaren lämna under transferfönstret i januari. Detta för att kunna få in en större summa vid en försäljning av chilenaren som anslöt från FC Barcelona sommaren 2014.

 

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Alexis i Arsenal

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply