Uppgifter: Chelsea och Arsenal gör upp om Peter Gulacsi

 Uppgifter- Chelsea och Arsenal gör upp om Peter Gulacsi

Peter Gulacsi jagas av Londonklubbarna

Enligt uppgifter till ESPN jagas RB Leipzigs målvakt av de båda Londonklubbarna och de båda ska ha planer på att värva 27-åringen nästa sommar.

Under det senaste året ha RB Leipzig haft flera spelare som ryktats vara på väg bort. Framför allt är det anfallaren Timo Werner, Emil Forsberg samt Naby Keita där den sistnämnda redan skrivit på för Liverpool inför nästa säsong. Nu har dock ett nytt namn dykt upp på listan över spelare som kan lämna och enligt engelsk media är det målvakaten Peter Gulacsi som det ryktats om. Den 27-årige målvakten är även förstemålvakt i det ungerska landslaget och var även den målvakt som släppte in tredje minst mål i Bundesliga den gångna säsongen. Nu jagas han av flera klubbar, främst från Premier League.

Uppgifter- Chelsea och Arsenal gör upp om Peter Gulacsi

Enligt ESPN FC ska nämligen Arsenal och Chelsea vara intresserade av att värva Gulacsi inför nästa säsong och redan nu börjar man förbereda bud på spelaren. I Arsenal letar man efter en potentiell ersättare till Petr Cech som sitter på ett kontrakt till och med 2019. Gunners ska därför se ungraren som en eftertagare till målvakten från Tjeckien.

I Chelseas fall vill man värva Gulacsi om Thibaut Courtois skulle lämna klubben, detta då hans kontrakt går ut efter säsongen.

SE ÄVEN: Arsenal löner och kontrakt 2017/2018

SE ÄVEN: Liverpool löner och kontrakt 2017/2018

Uppgifter- Chelsea och Arsenal gör upp om Peter Gulacsi

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply