Uppgifter: Belotti ska förstärka Milans anfall i sommar

Uppgifter: Belotti ska förstärka Milans anfall i sommar

Belotti jagas av Milan

Anfallaren som jagats av flera av Europas största klubbar ser nu ut att flytta till Milan i sommar. Detta efter att den svartröda klubben ligger risigt till i kampen om en plats i Champions League.

Den gångna sommaren var AC Milan på jakt efter en riktig anfallare. Man hämtade in André Silva och Nikola Kalinic men ingen av de har nått upp till förväntningarna på San Siro. Laget ligger för närvarande på åttonde plats i Serie A och har tio poäng upp till fjärdeplatsen som innebär spel i Champions League. I Milan litar man inte på anfallarna och nu kommer italiensk press med uppgifter om att klubben återigen kommer försöka att hämta in en anfallare från en ligakonkurrent. Denna gången är det Andrea Belotti som återigen finns på radarn för storklubben.

SE ÄVEN: Raiola vill riva Donnarummas kontrakt med AC Milan

Det är italienska Leggo som kommer med uppgifter om att Milan vill värva 24-åringen till sommaren. Il Gallo har för närvarande en utköpsklausul på 100 miljoner euro. Det har dock inte blivit lika stor succé denna säsong som föregående och kan därför komma att säljas för ett sänkt pris.

Belotti sitter för närvarande på ett kontrakt med Torino som sträcker sig till och med sommaren 2022.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply