bet365

Uppgifter: Belgiske stjärnan vill till Liverpool

bet365
bet365

Nobbar Tottenham – för spel i Liverpool

Christian Bentekes vara eller inte vara i Aston Villa har det ryktats ihärdigt om de senaste dagarna. Liverpool har rapporterats vara intresserade – men har fått konkurrens från Tottenham Hotspurs. Nu uppges belgaren ha nobbat den sistnämnda klubben för att få spela på Anfield under kommande säsong.

Christian Benteke ser ut att komma allt närmare en flytt från Aston Villa. Liverpool har rapporterats vara den klubb som är mest intresserad av belgaren som den gångna säsongen gjorde 13 ligamål på 29 matcher, men även en av Merseysideklubbens konkurrenter om Champions League-spel – Tottenham Hotspurs – har tidigare uppgetts vilja värva Benteke.

Bestämt sig för Liverpool

De senaste dagarna har det mesta runt 24-åringen dock handlat om Liverpool, även om anfallarens utköpsklausul på 45 miljoner euro rapporteras vara för hög för den nordengelska klubbens smak. Nu uppger Metro att Aston Villa ska vara beredda att sälja sin stjärna för mindre – samtidigt som Benteke själv ha bestämt sig för att lämna Villa Park för att spela sin fotboll på Anfield nästa säsong.

Nobbar Tottenham

Den brittiska tabloiden rapporterar att belgaren ska ha nobbat intresse från Tottenham, som ryktas vara beredda att erbjuda Aston Villa Emmanuel Adebayor i en affär, och istället meddelat sin nuvarande klubb om att det är Liverpool som är hans prio ett. Metro skriver även att Aston Villa, som tidigare rapporteras vara tydliga om att man kräver Bentekes utköpsklausul och även uppgetts nobba ett bud på 30 miljoner euro, ska vara beredda att sänka garden något och släppa belgaren för en lägre summa.

Skulle bli sjunde värvningen

Liverpool har den här sommaren redan varit aktiva på transfermarknaden och en eventuell värvning av Christian Benteke skulle bli klubbens sjunde, då man trots att det återstår drygt en månad tills det att Premier League drar igång redan har gjort klart med sex stycken spelare, inklusive bland andra James Milner, Roberto Firmino, Nathaniel Clyne och Danny Ings.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply