Uppgifter: Bayern München förlänger med Thomas Müller

Thomas Müller fortsätter i Bayern München

Under tisdagsförmiddagen rapporterar den tyska tidningen Kicker att Thomas Müller är nära att förlänga sitt kontrakt med de regerande Bundesligamästarna.

Thomas Müllers nuvarande kontrakt sträcker sig till och med sommaren 2019 och båda parterna är nöjda med att fortsätta tillsammans, men enligt Kicker ska det pågå förhandlingar mellan parterna då anfallaren vill ha en bättre lön. En av anledningarna är att Müller ska ha nobbat ett väldigt bra erbjudande från Manchester United. Det är fortfarande oklart hur mycket 26-åringen kräver i lön men båda parterna går in i förhandlingarna med intentionen att förbättra spelarens kontrakt.

Thomas Müllers nuvarande lön ligger på 150.000 euro i veckan och har kontrakt med Allianz Arena-klubben under de kommande fyra åren.

Manchester United jagar Thomas Müller

Efter att ha värvat Bastian Schweinsteiger i somras inledde Premier League-klubben Manchester United jakten på hans före detta klubbkamrat och landslagskollega Thomas Müller. Uniteds intresse för spelaren var inget som man stack under stol med men ändå lyckades man inte knyta till sig den regerande världsmästaren. Enligt flera källor sägs det att Bayern München krävde en alldeles för hög summa för spelaren som denna säsong stått för 18 mål denna säsong i klubblaget.

Manchester Uniteds bud ska ha legat på 85 miljoner euro enligt brittiska medier.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply