Di Maria avslöjar Cristiano Ronaldos flytt till PSG?

Cristiano Ronaldo klar för Paris Saint-Germain?

Sent på måndagskvällen publicerade Paris Saint-Germains Ángel di Maria en bild på honom och Cristiano Ronaldo, något som spätt på spekulationerna ytterligare om att portugisen ska lämna Real Madrid.

”Snart min vän, Cristiano Ronaldo” skriver PSG-stjärnan Ángel di Maria på Facebook. Den före detta Real Madrid-mittfältaren som numera spelar i Paris Saint-Germain laddade under måndagskvällen upp en bild på honom tillsammans med den portugisiska superstjärnan när de firade ett mål på Santiago Bernabéu och nu drar spekulationerna igång ytterligare om Ronaldos framtid.

De båda spelarna har stött på varandra vid två tillfällen denna säsong i Champions League-spelet och nu pekar allt mot att PSG kommer att värva spelaren, antingen i vinter eller nästa sommar. Tidigare har det ryktats om att Cristiano ska lämna nästa sommar men efter den senaste tidens dåliga resultat och kontroverser har gjort att en flytt redan i vinter kan komma att bli aktuell.

Efter matchen mellan Paris Saint-Germain och Real Madrid på Parc des Princes tidigare i höst ska Real Madrids nummer sju viskat något i Laurent Blancs öra och enligt spansk press ska det hela ha handlat om att portugisen snart ansluter till klubben. Det stannade dock inte där. I den mixade zonen hälsade han även väldigt vänskapligt på PSGs ägare och president Nasser Al-Khelaïfi.

Manchester United vill ha Cristiano Ronaldo

Det är inte bara den franska huvudstadsklubben som vill köpa loss Cristiano Ronaldo. Även Manchester Uniteds tränare Louis van Gaal har öppet talat om en övergång för portugisen som för tillfället upplever sin sämsta tid sen han skrev på för Real Madrid.

 

UPPDATERING 13:50: Senare på tisdagen skriver Diario Marca att spelarens konto ska ha blivit hackat. Dock utesluts inte en affär mellan parterna.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply