bet365

Flera PSG-stjärnor missar Malmö FF-matchen – se hela truppen

Försvagat PSG reser till Sverige

Under tisdagen publicerade Paris Saint-Germain listan med spelare som reser till Sverige för att möta Malmö FF, och flera stjärnor tvingas stanna hemma på grund av skador och avstängningar.

Malmö FF mot Paris Saint-Germain är en av de största och viktigaste matcherna som Malmö FF har spelat på mycket lång tid. Zlatan Ibrahimovic kommer hem till Malmö och för Malmö FFs del gäller det att försöka ta en poäng för att knipa tredjeplatsen och gå vidare till slutspelet i Europa League.

Nu publicerar den franska huvudstadsklubben truppen en lista på 19 spelare som kommer att resa till Sverige för att spela den femte gruppspelsmatchen i UEFA Champions League. Flera stjärnor är men men det finns även de som tvingas stanna hemma på grund av skador och avstängningar. De spelare som missar matchen på grund av skador är Serge Aurier, Nicolas Douchez, Ezequiel Lavezzi, Javier Pastore och Marco VerrattiDavid Luiz kommer inte till spel på grund av avstängning.

Trots avbräcket finns flera storstjärnor med, bland annat Zlatan IbrahimovicÁngel Di Maria och Edinson Cavani.

Följande spelare är uttagna till onsdagens match mot Malmö FF: Jean-Kevin Augustin, Edison Cavani, Remy Descamps, Angel Di Maria, Zlatan Ibrahimovic, Presnel Kimpembe, Layvin Kurzawa, Lucas, Marquinhos, Blaise Matuidi, Maxwell, Hervin Ongenda, Adrien Rabiot,  Salvatore Sirigu, Benjamin Stambouli, Thiago Motta, Thiago Silva, Kevin Trapp och Gregory Van der Wiel.

Läs mer om Malmö FF – PSG

Paris Saint-Germain hyllar offer mot Malmö FF

Malmö FF – PSG TV kanal – vilken kanal visar MFF-PSG?

PSG, Paris Saint-Germain löner & lönelista 2015-2016

Nikola Djurdjic tillbaka till PSG-matchen

Zlatan Ibrahimovic: “Har blivit den jag är tack vare Malmö”

Så blir Zlatans hemkomst till Malmö

Zlatan Ibrahimovics överraskning – bokar Stortorget inför hemkomsten

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply